FIFA 20 GRATIS Mynt!
Det er tid for å vise FIFA 20 DOMINASJONEN!
Generer mynter


FIFA 20 Triks - Coin Generator

introduksjon

Hvis du er en Fifa 20-spiller, vet du hvor viktig det er å ha mange FUT-mynter. Du trenger mynter for å gjøre hva som helst i spillet. Det er mange måter å vinne dem på i spillet, men det er noen hemmelige måter som bare de beste kjennere vet. Deretter vil vi alle dele dem slik at Fifa 20 ikke er et mysterium for deg.

fifa 20
fifa 20 coins

Gratis mynter for FIFA 20

Nå som du er på siden vår, betyr det at du leter etter en måte å få gratis mynter i FIFA 20, eller at du leter etter en FUT-myntgenerator. Du har sikkert prøvd andre løsninger som ikke fungerte. Her håper vi at du finner svarene på alle løsningene dine, og til slutt vil du motta gratis mynter og poeng.

Fifa 20 coin generator

Vi har testet en generator bare for deg, og vi kan si at den fungerer. Nedenfor finner du en detaljert guide over alle trinnene vi har tatt for å få det til å fungere. Hvis du ikke forstår eller ikke vil lese den, kan du se videoen over. På slutten av videoen kan du se vår økte skala. Jeg må innrømme at det er veldig søtt.

fifa 20
påminnelser
Generatoren fungerer for PC, PS4 og Xbox One. Selvfølgelig kan du bruke den på telefonen bare for å kjenne brukernavnet til spillet ditt. Åpne FIFA 20-følgesøknaden din og sjekk saldoen på slutten.
fut 20 coins
FIFA 20 - De mest brukte måtene å få gratis studiepoeng.

Skriv inn daglig for å få gratis premier

Dette er den enkleste måten å få gratis FUT-kreditter. Fra tid til annen vil EA gi deg flere mynter ved ganske enkelt å registrere deg. Det er ingen spesifikk dato for hvilken belønning du vil gi, bare åpne den komplementære FIFA 20-søknaden hver dag. Dette er ikke gode premier, men de vil være nyttige hovedsakelig fordi du får dem gratis.

Fullfør daglige og ukentlige utfordringer.

Dette er også enkelt for deg å gjøre. Du kan fullføre utfordringene dine bare ved å spille noen spill. Jeg vet at mange av dere spiller hver dag, så før du begynner, ta en titt på målkortet. Disse belønningene er generelt større enn den daglige påloggingen.

Trading

Dette er en mer kompleks del og krever mye mer innsats fra din side enn de to andre presentert ovenfor. Hvis du synes dette er komplisert, tar du feil. Hvis du vet hva du gjør, er det ikke så vanskelig.

La oss starte med bronsepakningsmetoden. Du må kjøpe den laveste tilgjengelige pakken (400 mynter) og deretter selge alle kortene. Du vil få langsiktige fordeler. Inntil du selger alle kortene, må du returnere de som ikke selger. Hvis du er heldig og får minst en god vare, vil du få en fordel fra begynnelsen.

Undervurdert spillerkjøp er en annen måte du kan få et rimelig overskudd på. Hvordan? Vel, delta på auksjonene og vent til de er ferdige. I noen vil du vinne i andre vil du tape. Du trenger ikke å bli involvert i å by kriger med andre spillere. Målet ditt er å tjene penger, og disse krigene vil ikke føre deg til dette. Vær tålmodig og vent til auksjonene avsluttes. Du vil ha spillere til en lavere pris enn normalt. Så du spiller igjen med et større beløp og forventer gevinsten. Vær oppmerksom på 5% EA-skatten. Dette gjelder alle transaksjoner mellom spillere..

Hvis du kjenner ditt lands mesterskap godt, vil du legge merke til at det er visse spillere med skjult verdi. Hver liga har denne typen spillere, som regnes som de beste, men ikke har en høy rating. I dette tilfellet er det mulig å kjøpe dem under markedsverdi og deretter selge dem til en høyere pris. Full kunnskap om en viss liga kan gi deg en stor fordel i utvekslingen av spillere.

Finn undervurderte aktører i markedet. Noen spillere vet ikke verdien av spillerne i pakkene sine. Liste dem med lavere priser. Det er her du kommer fra og dra nytte av det. Ved å bruke BIN-alternativet kan du ta vakre spillere til veldig lave priser. Da vet du hva du skal gjøre på auksjoner.

Hemmelig teknikk for de beste spillerne !!!

Den enkleste måten å få flere FIFA-mynter på er å kjøpe dem, men vil du gjøre det? Hvis du har lagt merke til at de fleste av de beste FIFA-spillerne har den totale saldoen av mynter. De kjøper og åpner mange pakker hver dag. De bruker ikke noen av de tidligere teknikkene, de bruker generatorer. Ja, dette er din hemmelighet! FUT-myntgeneratorer har blitt populære i disse dager. Hvorfor? Fordi du mottar gratis mynter fra FIFA. Bruken av en online generator er ganske enkel, det tar vanligvis noen minutter avhengig av landet. Vi har lagt ved en lenke slik at du kan ta en titt og prøve å få noen gratis mynter i FIFA 20.

Nå som du vet sannheten, er det på tide å være en del av 5% av spillerne som får mest mulig ut av spillet. Bli en profesjonell spiller om noen minutter.